Laura Smits Hairstylist

Uitgroei & kleuren

Je haar kleuren?

Ik krijg vaak de vraag hoeveel een kleuring gaat kosten. Dit is erg lastig om door de telefoon te vertellen. Mijn advies is om even langs te komen in de salon zodat we samen kunnen kijken naar de wensen, conditie van het haar en naar de passende kleur. Hierbij kan ik je meteen vertellen wat de aanpak word van de behandeling.

Stoor je je aan je grijze haren? Ben je niet tevreden met je natuurlijke haarkleur? Of ben je toe aan iets nieuws? Dan kan ik je helpen. Doormiddel van een basiskleur kan je je natuurlijke kleur een andere kleur geven. Dit kan permanent of uitspoelbaar. Zodra je je kleur heb veranderd zou je wel je uitgroei bij moeten houden.

De verf van kin cosmetics

Ik gebruik de verf van kin cosmetics. Deze verf is nu nog effectiever omdat hij verrijkt is met keratine. Keratine is van nature aanwezig in het haar en bied vele voordelen, zowel voor binnen als buiten de haarvezel. Keratine is goed voor de reparatie van het haar, verbetert de haar textuur door zachtheid te bieden, verbeterd de haarweerstand en geeft een prachtige glans. De verf vermindert kans op allergie, doordat er geen PPD in zit. De verf is dierproef vrij.

Helaas zijn wij permanent gesloten.

Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there πŸ‘‹
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?
WhatsApp