Laura Smits Hairstylist

Knippen

Knippen voor haar

Ik sta voor je klaar voor knip en kleur behandelingen. Advies nodig? Samen kunnen we kijken naar je wensen, conditie van het haar en de mogelijkheden om te bepaalde wat het beste bij jou past. Mijn doel is om jou met een tevreden gevoel, gezond en mooi haar mijn salon verlaat. Even in model fohnen is ook mogelijk. In combinatie met de beste producten van kin cosmetics zorg ik er voor dat je haar er tip top uit ziet. Krullen en stylen voor een feestje? Tuurlijk kan dat! Met de juiste producten van kin cosmetics zorg ik er voor dat u er netjes uitziet. Je zal de show stelen!

Knippen voor hem

Bij mij in de salon kun je uiteraard kiezen voor de bekende kappers behandelingen, zoals wassen knippen en drogen. Daarnaast bied ik ook braad trimmen en eventueel afgewerkt met het mes aan. Ik vind het belangrijk dat jij je als klant welkom voelt, dat je het kapsel krijgt die bij je past en dat het perfect geknipt is. Voor de mannen onder ons hebben we een productlijn die jou kapsel helemaal af maakt. Deze producten zijn makkelijk te gebruiken dus ook voor de mannen die dit net of nauwelijks gebruiken. Als jij je op je gemak voelt en blij de deur uit gaat, dan is mijn missie geslaagd.

Knippen voor kids

Mijn kapsalon is er voor jong en oud, dus ook voor de jongste onder ons. Wil jij een stoer kapsel? Of alleen even de dode puntjes eraf hebben? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor vlechten draai ik mijn handen niet om en heb ik zeker een plekje voor je in de kappersstoel.

Helaas zijn wij permanent gesloten.

Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there πŸ‘‹
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?
WhatsApp