Laura Smits Hairstylist

Olaplex

Waarom een OLAPLEX behandeling bij Laura Smits Hairstylist?

Waarom kies ik voor OLAPLEX? De keuze om met OLAPLEX te werken in mijn salon was niet heel moeilijk. Mijn salon staat voor mooi haar en OLAPLEX is de herstelbehandeling van deze eeuw! Tegenwoordig vragen klanten het uiterste van hun haar. We willen van zwart naar blond en van blond naar bruin haar. Deze behandelingen maakt veel kapot in het haar. Om alle kleur uit het haar te trekken worden de pigmenten in het haar kapot gemaakt. OLAPLEX zorgt ervoor dat de gebroken verbindingen in het haar hersteld worden.

Laurasmitshairstylist.nl - Ben je toe aan een trendy kapsel?

Ingrediënt olaplex

Olaplex bestaat uit 1 actief ingrediënt. Olaplex is namelijk in staat om de zwavelbruggen op te zoeken en ze te herstellen na hun oorspronkelijke staat. Dit kan voor, tijdens en na elke behandeling. Of dat nog niet alles is, het resultaat van olaplex is blijvend! Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

Laurasmitshairstylist.nl - Ben je toe aan een trendy kapsel?

Gebruik olaplex

Het gebruik van olaplex kan als herstel behandeling of als toevoeging bij de verf. Dit zijn twee aparte behandelingen met twee aparte resultaten. De herstelbehandeling legt de focus op het vinden van de zwavelbruggen en deze te herstellen. De toevoeging aan de verf zorgt ervoor dat de verf minder schadelijk is voor het haar. Hierdoor kunnen we vaak net een stapje verder gaan met kleuren. Thuis is het mogelijk om je haar nog verder te beschermen. Hiervoor zijn er speciaal producten voor thuis.

De herstelbehandeling kost ongeveer 30/45 minuten van u tijd. De toevoeging van de olaplex aan de verf kost geen extra tijd.

Helaas zijn wij permanent gesloten.

Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there 👋
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?
WhatsApp